![]() |
![]() |
|
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
![]() |
![]() |
|
|
| Pages: (2) [1] 2 ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
![]() |
A sad, što se stvarno dogodilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 17, 2006 10:12 pm
|
||||||||||
|
Prvo moje online JK# iskustvo se dogodilo prije duge 2 godine. Otišao sam na neki suxavi duel server. Proveo sam par laggavih trenutaka tamo (imao sam sugavu konekciju) i više nikada pomislio otići na multyplayer… do tog sudbonosnog dana. Otišao sam na kiosk kupiti Hacker, kao i svaki mjesec prije toga. No sudbina mi se nasmijala kada je bradata gospođa rekla da nema. Uzeo sam the next best thing- PCPlay. Provjerim jel sve tu (bradate gospode kradu cd-e) i dođem doma. Zalegnem se u svoj krevetac i moćnom desnicom našamaram majmuna… onda krenem čitati. Tamo bijaše pismo od stanovitog Antekenobija- Dantea spominjući jk3 klan. Pošto sam nedavno nabavio adsl, mislim si ja da bi bilo pametno igrati se s njima. Par dana kasnije i 20 kn manje za piratov cd, ja se prijavih na formum. Primiše me s uzdasima jer ja sam bio onaj kojeg su očekivali, mesija jk3, Mox među smrtnicima. Nakon Natezanja na msn s Padme (Nepenthe) zašto ne mogu doći na server, jerbo prikazivaše mi samo ip, a ne i ime, skužih da su mi firewallovi bili uključeni. Nakon par dana bezglavog jurcanja po tdl mlateći staffom po ljudima, napokon se netko odlučio da me obrazuje. To biješe Dante koji me uputio u tajne borbe sa staffom u dvije rečenice: „Ovo ti je butterfly, stalno ga koristi i dobro.“ i „Čekaj da se Hirium vrati, on ti je najbolji.“. Ja ohrabren novim znanjem bijah izbačen iz klana na 3 dana jer sam bio „drzak“ i „nisam smio spominjati njegovu mamu“. Uglavnom, ja napredovah veoma dobro, a ljudi me ne voljaše baš jer sam bio iritantan i čudan… kao i sad otprilike. Sreća mi se osmjehnuše tek kada uspijem natjerati Padme da priča samnom. Seansa ulizivanja i bam, mox je Jedi (rank). Ona postaje lider, sve sjebe kada pozove Dantea da i on bude i bam, dolazi 3 doba js-a, Legendovo doba. Samnom u Councilu nije bio problem voditi klan, jedan od prvih odluka je bila da se mene izbaci iz councila jer sam „otišao iz klana“…
neću više pisati jer sam se sad raspizdio i sad sam skuzio da ima puno toga. -------------------- ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 17, 2006 10:32 pm
|
||||||||||
|
kada napises ostatak, pobrisat cu spamm koji ce nastati, lockati i pinnati topic =)
dobro je -------------------- |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 18, 2006 10:30 am
|
||||||||||
|
Lmao,bradate gospode... ^^
-------------------- |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 18, 2006 02:32 pm
|
||||||||||
|
...ovo je bilo opširno ali veoma zabavno i zanimljivo štivo...
...napiši ostatak... -------------------- ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: January 19, 2006 09:42 pm
|
||||||||||
|
Vrlo edukativno stivo u ove kasne sate.
-------------------- ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: February 06, 2008 01:59 am
|
||||||||||
|
svjestan sam da je ovo bilo napisano prije vise od 2 godine..ali svejedno - roflmfao,smijao se 5 minuta
-------------------- |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: February 06, 2008 02:03 am
|
||||||||||
|
da, jer sam ti ja dao link
-------------------- |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: February 06, 2008 02:13 am
|
||||||||||
|
KO TI KRIV
-------------------- |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: February 08, 2008 12:18 pm
|
||||||||||||
|
koji konj lol -------------------- ![]() Iva wrote : al se nadam da ce mi ga netko od frendova ipak uvalit Quote sa starog foruma (meni najdrazi :D) Tema o nogometu Nutl se ide pravit pametan Nutl89 wrote: smisao nogometa: 24 tipa mad: ehm ako se nevaram ima ih 22 |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: February 08, 2008 04:59 pm
|
||||||||||
|
LOOOOOOOOOOL
skoro se upišah xd -------------------- ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: February 12, 2008 02:31 am
|
||||||||||
|
hahahha
-------------------- |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: February 18, 2008 10:31 pm
|
||||||||||
|
loooooooool
xD ma moxie je zakon ^^ a kreso je spammer -.- -------------------- Go on home British soldiers go on home
have you got no fuck'in homes of your own for eight hundred years we've fought you without fear and we will fight you for eight hundred more. If you stay British soldiers if you stay you'll never ever beat the IRA the fourteen men in Derry are the last that you will bury so take a tip and leave us while you may. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: February 19, 2008 12:40 am
|
||||||||||
|
kreso ovdje ide nest napisat sad!
daj mi SC ! -------------------- ![]() Iva wrote : al se nadam da ce mi ga netko od frendova ipak uvalit Quote sa starog foruma (meni najdrazi :D) Tema o nogometu Nutl se ide pravit pametan Nutl89 wrote: smisao nogometa: 24 tipa mad: ehm ako se nevaram ima ih 22 |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: February 20, 2008 10:50 am
|
||||||||||
|
siso jedna!
-------------------- Go on home British soldiers go on home
have you got no fuck'in homes of your own for eight hundred years we've fought you without fear and we will fight you for eight hundred more. If you stay British soldiers if you stay you'll never ever beat the IRA the fourteen men in Derry are the last that you will bury so take a tip and leave us while you may. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Posted: February 20, 2008 04:25 pm
|
||||||||||
|
i ja sam onda spammer?
-------------------- |